Makaron ze szparagami i kurczakiem
Przepis na makaron ze szparagami z dodatkiem kurczaka w sosie śmietanowym Z tego przepisu dowiesz się:Jak przygotować makaron penne z kurczakiem i szparagami?Jak gotować …
Pierogi z soczewicą
Pierogi z soczewicą są znakomitą alternatywą dla ich standardowych odmian w postaci ruskich czy z mięsem. Soczewica kiedy jest dobrze przyrządzona potrafi dostarczyć znakomitych …
Pierogi z truskawkami
Pierogi z truskawkami! Uwielbiane przez każdego- dzieci jak i dorosłych. Są wyśmienite na upalne dni, jako danie lekkie i sycące jednocześnie. Doskonale smakują zarówno …
Faszerowane pieczarki
Pieczarki faszerowane – doskonała przystawka Pieczarki nadziewane pastą jajeczną owinięte plastrami boczku świetnie nadają się na przystawkę bądź kreatywną propozycję na grilla. Nie są …
Ciasto buraczane
Im więcej spędzamy czasu w kuchni tym częściej zadajemy sobie pytanie jak przygotować znane nam produkty w niecodzienny sposób. Dlatego też z dumą prezentujemy …
Żeberka w miodowej bejcy
Żeberka w miodzie, które prezentujemy są bardzo wyraźne w smaku. Doskonale czuć słodycz płynącą z miodu, która idealnie łączy się z połączeniem musztardy, majeranku, …
Fasolka po bretońsku
Fasolka po bretońsku to danie powszechnie znane. Z aromatycznymi ziołami, świeżymi pomidorami i odrobiną boczku, który podnosi smak to propozycja, która według nas jest …
Roladki z piersi z indyka z mini kukurydzą
Pierś z indyka można przygotować na wiele sposób. Jako jedną z ciekawszych alternatyw prezentujemy roladki z wypełnieniem w formie mini kukurydz. Polecamy to danie …
Kociołek drwala
Kociołek drwala powstał z myślą o przygotowaniu dania jednogarnkowego na potrzeby konkursu „Wyjątkowe dania jednogarnkowe!” organizowanego przez TESCO. Składniki: 500 g karczku wieprzowego Mąka …