Kopytka z sosem pieczarkowym
Będąc jeszcze w podstawówce, później w liceum uwielbiałam jak mama, bądź babcia robiły kopytka. Najpierw gotowały ziemniaki, a następnie przeciskały je przez praskę. I …
Faszerowane pieczarki
Pieczarki faszerowane – doskonała przystawka Pieczarki nadziewane pastą jajeczną owinięte plastrami boczku świetnie nadają się na przystawkę bądź kreatywną propozycję na grilla. Nie są …
Kociołek drwala
Kociołek drwala powstał z myślą o przygotowaniu dania jednogarnkowego na potrzeby konkursu „Wyjątkowe dania jednogarnkowe!” organizowanego przez TESCO. Składniki: 500 g karczku wieprzowego Mąka …
Indyk w cieście
Pierś indycza smażona w cieście w połączeniu z duszonymi dodatkami stanowi idealną propozycje rodzinnego obiadu. Składniki dla 4 osób: 500 g piersi z indyka …
Sałatka z ryżu z pieczarkami
Mając na uwadze zbliżający się koniec roku i powiązane z tym świętowanie Sylwestra mamy dla Was pyszną propozycję. Tym razem jest to sałatka z …