Będąc jeszcze w podstawówce, później w liceum uwielbiałam jak mama, bądź babcia robiły kopytka. Najpierw gotowały ziemniaki, a następnie przeciskały je przez praskę. I

 

Pieczarki faszerowane – doskonała przystawka Pieczarki nadziewane pastą jajeczną owinięte plastrami boczku świetnie nadają się na przystawkę bądź kreatywną propozy

 

Kociołek drwala powstał z myślą o przygotowaniu dania jednogarnkowego na potrzeby konkursu „Wyjątkowe dania jednogarnkowe!” organizowanego przez TESCO. Składniki:

 

Pierś indycza smażona w cieście w połączeniu z duszonymi dodatkami stanowi idealną propozycje rodzinnego obiadu. Składniki dla 4 osób: 500 g piersi z indyka 250 g mąki psz

 

Mając na uwadze zbliżający się koniec roku i powiązane z tym świętowanie Sylwestra mamy dla Was pyszną propozycję. Tym razem jest to sałatka z ryżu z pieczarkami, która