Żeberka w miodzie, które prezentujemy są bardzo wyraźne w smaku. Doskonale czuć słodycz płynącą z miodu, która idealnie łączy się z połączeniem musztardy, majeranku,

 

Fasolka po bretońsku to danie powszechnie znane. Z aromatycznymi ziołami, świeżymi pomidorami i odrobiną boczku, który podnosi smak to propozycja, która według nas jest rew

 

Pieczone, złote pierożki z soczewicą idealne na zimno. Składniki: Na ciasto: 2 szklanki mąki pszennej 1 jajko 15 dag masła 2 łyżki zimnej wody szczypta soli i mąka do pods

 

Zastanawiacie się co dobrego przyrządzić w ten weekend? Żeberka z ananasem to nasza propozycja. Połączenie aromatycznych ziół z sokiem i krążkami ananasa to pyszne danie,

 

Pstrąg pieczony w ziołach jest doskonałą propozycją na rybę z piekarnika. Szybki, prosty i smaczny zawsze znajdzie swoich zwolenników.