majeranek
Żeberka w miodowej bejcy
Żeberka w miodzie, które prezentujemy są bardzo wyraźne w smaku. Doskonale czuć słodycz płynącą z miodu, która idealnie łączy się z połączeniem musztardy, majeranku,
Fasolka po bretońsku
Fasolka po bretońsku to danie powszechnie znane. Z aromatycznymi ziołami, świeżymi pomidorami i odrobiną boczku, który podnosi smak to propozycja, która według nas jest rew
Pieczone pierożki z soczewicą
Pieczone, złote pierożki z soczewicą idealne na zimno. Składniki: Na ciasto: 2 szklanki mąki pszennej 1 jajko 15 dag masła 2 łyżki zimnej wody szczypta soli i mąka do pods
Żeberka z ananasem
Zastanawiacie się co dobrego przyrządzić w ten weekend? Żeberka z ananasem to nasza propozycja. Połączenie aromatycznych ziół z sokiem i krążkami ananasa to pyszne danie,
Pstrąg pieczony w ziołach
Pstrąg pieczony w ziołach jest doskonałą propozycją na rybę z piekarnika. Szybki, prosty i smaczny zawsze znajdzie swoich zwolenników.